Banderollit

Banderollit Helsingistä koko Suomen alueelle toimitettuina

Seinälle ripustettu banderolli tuo potkua mainostamiseen! Banderollilla infoat asiakkaitasi tyylikkäästi ja näyttävästi, mainostat tuotetta, tapahtumaa tai palvelua. Banderollit sopivat niin teiden varsille, kauppakeskuksiin kuin messuillekin, mihin tahansa tilaisuuteen ja yhteyteen. Saat meiltä Slamconilla monipuolisesti mainostuotteita, olemme valinneet tarjontaamme myös perinteikkäät banderollit.

Olemme valomainoksiin erikoistunut yritys. Toimitamme banderollit nopeasti niin Helsinkiin, Tampereelle kuin kattavasti ympäri Suomen – palvelemme tasapuolisesti aivan kaikkia aina pikkuputiikeista suuriin liikekeskuksiin. Tavoitteemme on tuoda asiakkaillemme enemmän ja entistä parempaa näkyvyyttä.

Soita heti: 050 301 6669

Banderolli kaikilla mausteilla

Banderollit, kuten muutkin tuotteemme, tehdään avaimet käteen -idealla. Hoidamme siten kaiken suunnittelusta toteutukseen ja asennukseen. Banderollit tehdään kestämään ja säilyttämään ominaisuutensa koettelevissakin sääoloissa.

Jos palveluun saa kaikki tarvittavat palikat, saa myös banderollien valmistukseen. Kaiken kokoisten ja tyyppisten banderollien toteutus on mahdollista aina metrisistä lakanoista suuriin tulosteisiin. Löytyy pvc- ja verkkomateriaalia, markiisia ja montaa muuta ideaa sekä tapaa toteuttaa. Kaikki riippuu siitä, mitä yrityksesi tarvitsee.

Liput ja roll upit helppoon mainostamiseen

Liput laitetaan liehumaan ja roll upit vedetään vikkelästi asentoon, kun mainontaan tarvitaan helppoutta ja vaikuttavuutta. Lippuihin ja roll upeihin saa näkyvästi esille yrityksen logon, sloganin, tuotteen tai minkä tahansa muun tekijän, jota haluat mainostaa. Myös beach flag onnistuu kauttamme. Tuotteet kulkevat kätevästi mukana messuille tai vaikka seminaareihin.

Ota yhteyttä

Parasta banderollipalvelua A:sta Ö:hön

Kutsumme itseämme täyden palvelun valomainostaloksi. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme apunasi aivan kaikessa ja aivan alusta alkaen, mitä banderollien tai muiden mainostuotteidemme toteutukseen tulee. Meiltä löytyy kaikki se taito, mikä sijoittuu alkupisteen logosuunnittelusta loppupään asennustyöhön. Yhteistyömme jatkuu mieluusti myös senkin jälkeen, sillä päivitämme ja huollamme mainokset uuteen uskoon.

Lunasta palvelulupauksemme

Nopeasti, joustavasti ja tunnollisesti – näin Slamconilla toimitaan kaikessa, mitä teemme. Mukaudumme asiakkaidemme tarpeisiin ja tapoihin toimia. Teemme työtä todellisesta rakkaudesta lajiin.

Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingin kupeessa Keravalla sekä Tampereen naapurissa Ylöjärvellä. Näistä käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Ota yhteyttä, niin räätälöidään parhaat ratkaisut juuri sinulle!


Täyden palvelun valomainostalo

Palvelemme kaikissa valomainoksiin liittyvissä tarpeissa värivalinnoista sopivan tekniikan valintaan. Projekteihin voidaan sisällyttää myös laajempi yritysilmeen ehostus aina logosuunnittelusta mainosteippauksiin.

1. Logosuunnittelu →

Etsimme yhteistyöverkostostamme oikeat osaajat yritysilmeen suunnitteluun.

2. Kartoitus →

Tutustumme kohteeseen paikan päällä, jotta lopputulos tukee sekä asiakkaan että liikepaikan valoviestinnän tarpeita.

3. Luvanhaku →

Autamme teitä lupien hakuun liittyvissä asioissa.

4. Suunnittelu →

Suunnittelemme valomainokset laatu- ja ympäristökriteerit huomioiden.

5. Toimitukset →

Toimitamme valomainokset ripeästi ja varmasti asiakkaallemme.

6. Asennus →

Asennusverkostomme takaa kustannustehokkaan ja laadukkaan palvelun Suomessa ja ulkomailla.

7. Aftersales →

Laadukkaat vara- ja päivitysosat pidentävät tuotteiden käyttöikää ja kestävyyttä.

8. Huolto

Huoltopalvelumme pitää valomainoksesi uudenveroisena vuodesta toiseen.

Olemme aktiivista porukkaa

Joustavuus

Asiakaspalvelu on intohimomme

Odotamme innolla, että saamme kirkastaa ilmeesi. Teemme tinkimättömästi työtä tyytyväisyytesi eteen. Kun sinä olet onnellinen, olemme mekin.

Juha Launamo, toimitusjohtaja
Lähetä viesti juha.launamo@slamcon.fi tai soita 050 301 6669

Ota yhteyttä


Olemme Suomen yrittäjien jäsenyritys. Vastuullinen valoviestintä on meille sydämenasia. Toimintamme noudattaa tarkkaan paitsi lakeja ja määräyksiä myös eettisiä periaatteita. Tästä osoituksena kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettavat kumppanit –ohjelmaan.