Laadukas ja näyttävä valomainos

Valomainos kirkkaasti paremmalla palvelulla

Valomainos on toimiva tehokeino. Se houkuttelee, tavoittaa ja opastaa, kertoo yrityksesi ilmeestä, toimialasta sekä sijainnista. Valomainos saa yrityksesi kaikessa yksinkertaisuudessaan näkymään – siitä me pidämme huolen.

Täyden palvelun valomainostalo Slamcon Oy toimittaa näyttäviä ja kestäviä valomainoksia sekä muita mainostuotteita niin Helsinkiin kuin myös joka puolelle Suomea. Olemme toimittaneet niin suuria kuin pieniä mainoksia Espoon, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun yrittäjille, myös Tampereen seudulla toimiva tehotiimimme palvelee niin yhden henkilön toiminimiä kuin monen miehen yhtiöitäkin Pirkanmaalla. Missä valomainoksia ikinä tarvitaankaan, sinne Slamconin kädet ulottuvat.

Soita heti: 050 301 6669

Valomainokset suunnittelusta toteutukseen

”Alusta loppuun” on ajatus, joka kulkee läpi jokaisen mainosprojektimme. Toimitamme valomainokset asiakkaillemme aivan alkupisteestä vihonviimeiseen asennukseen asti. Huolehdimme aivan kaikesta – myös logosuunnittelusta, kohteen kartoituksesta ja lupahakuasioista. Kun työ on lopulta valmis, et jää palvelumme ulkopuolelle senkään jälkeen. Huoltomme varmistaa, että valomainos pysyy uutuuttaan loistavana vuodesta toiseen.

Pieni tai suuri liiketila – meille sillä ei ole merkitystä. Räätälöimme valomainoksen istumaan kiinteistöösi fiksulla toteutuksella. Pystymme työskentelemään myös vaativissakin maastoissa kuten rata-alueilla ja muissa erityistä tarkkuutta vaativissa kohteissa. Meillä on turvallisuus- ja lupa-asiat kunnossa.

Ota yhteyttä

Mainoksista on moneksi – LED-valomainos vie yrityksesi näkyvyyden uudelle asteelle

LED-valomainos on syrjäyttänyt monet vanhat, perinteiset valomainokset. LEDien ansiosta valomainoksista saadaan tehtyä entistä näyttävämpiä. LED tuottaa tasaisen kirkkaan valon kaikissa olosuhteissa, se on myös energiatehokkaampi sähkönkulutukseltaan tavallisiin loiste- ja neonputkiin verrattuna.

Parantelemme mielellämme vanhan valomainoksesi kirkkaampaan kuntoon. Vanhat lamput vaihdetaan LED-tekniikkaan jopa 48 tunnissa! Uutta mainosta tehtäessä kannattaa toki heti valita LED-vaihtoehto. Tutustu täältä LED-modernisointeihin.

Valomainos Helsinki ja muu Suomi

Valomainoskuutiot eivät jää taatusti huomaamatta

Mainostaa voi monessa muodossa. Yksi näkyvin on valomainoskuutio. Valomainoskuutiot osuvat silmään monelta kantilta ja viestivät yrityksesi ilmettä erityisen tehokkaasti. Meiltä voit tilata myös lämpötilanäytöt, jotka kestävät kaikki sääolosuhteet. Kun näytössä käytetään vielä LED-valoja, saadaan erittäin kirkas näkymä.

Pylonit parantavat näkyvyyttäsi

Pylonit pystytämme esimerkiksi teiden varsille. Pyloni on viisas ratkaisu korostamaan liiketoimintapaikan näkyvyyttä ja antamaan hyödyllistä informaatiota. Onnistunutta pylonitoteutusta ei voi huomaamatta ohittaa ja parhaimmillaan mainoksen ansiosta asiakas kaartaa juuri sinun toimipaikkasi pihaan.

Ota yhteyttä

Valokaappi naulitsee katseen

Valokaappi nostaa mainoksesi esiin varsinkin hämärämmissä ympäristöissä. Valokaappi virkistää värit ja muodot ja kiinnittää katseen tehokkaasti. Valitse mieleisesi koko, valaisintyyppi, sijainti ja muut tuotteeseen liittyvät ominaisuudet – me autamme sinua tekemään parhaat ratkaisut!

Valotaulu näppärään mainontaan

Valotaulu mainostaa tuotettasi tai ravintolasi menua, se antaa hyödyllistä infoa ja saa ohikulkijan pysähtymään. Valotaulu voidaan kiinnittää seinään tai ripustaa kattoon. Kun asiaa ajamaan valitsee vielä LED-valotaulun, katseet kiinnittyvät varmasti juuri sinun yritykseesi.

Kisällinkyltti_ILOQ

 

Valomainosten nopein, joustavin ja tunnollisin

Näistä ominaisuuksista Slamconin palvelut ja valomainokset tunnetaan. Kun ryhdyt asiakkaaksemme, otamme ohjat käsiimme nopeammin kuin huomaatkaan. Palvelumme on myös joustavaa ja valomainos onnistuu nopealla toimituksella. Mukailemme kalenterimme sopimaan yrityksesi aikatauluja niin hyvin kuin mahdollista, ja pyrimme tekemään toiminnastamme muutoinkin sellaista, joka sopii juuri sinun tapoihisi toimia. Sokerina huipulla on tunnollinen ote työhön – meillä on aito halu auttaa asiakkaitamme, mikä näkyy kaikessa, mitä teemme.

Onko yrityksesi toimipaikka Helsinki vai sijaitseeko liiketilasi kenties Tampereella? Sillä ei ole väliä, sillä palvelemme yrityksiä koko Suomen alueelle. Ota ihmeessä yhteyttä, niin kerromme lisää!

Soita heti: 050 301 6669

 

 


Täyden palvelun valomainostalo

Palvelemme kaikissa valomainoksiin liittyvissä tarpeissa värivalinnoista sopivan tekniikan valintaan. Projekteihin voidaan sisällyttää myös laajempi yritysilmeen ehostus aina logosuunnittelusta mainosteippauksiin.

1. Logosuunnittelu →

Etsimme yhteistyöverkostostamme oikeat osaajat yritysilmeen suunnitteluun.

2. Kartoitus →

Tutustumme kohteeseen paikan päällä, jotta lopputulos tukee sekä asiakkaan että liikepaikan valoviestinnän tarpeita.

3. Luvanhaku →

Autamme teitä lupien hakuun liittyvissä asioissa.

4. Suunnittelu →

Suunnittelemme valomainokset laatu- ja ympäristökriteerit huomioiden.

5. Toimitukset →

Toimitamme valomainokset ripeästi ja varmasti asiakkaallemme.

6. Asennus →

Asennusverkostomme takaa kustannustehokkaan ja laadukkaan palvelun Suomessa ja ulkomailla.

7. Aftersales →

Laadukkaat vara- ja päivitysosat pidentävät tuotteiden käyttöikää ja kestävyyttä.

8. Huolto

Huoltopalvelumme pitää valomainoksesi uudenveroisena vuodesta toiseen.

Olemme aktiivista porukkaa

Joustavuus

Asiakaspalvelu on intohimomme

Odotamme innolla, että saamme kirkastaa ilmeesi. Teemme tinkimättömästi työtä tyytyväisyytesi eteen. Kun sinä olet onnellinen, olemme mekin.

Juha Launamo, toimitusjohtaja
Lähetä viesti juha.launamo@slamcon.fi tai soita 050 301 6669

Ota yhteyttä


Olemme Suomen yrittäjien jäsenyritys. Vastuullinen valoviestintä on meille sydämenasia. Toimintamme noudattaa tarkkaan paitsi lakeja ja määräyksiä myös eettisiä periaatteita. Tästä osoituksena kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettavat kumppanit –ohjelmaan.