Mainoskyltit

Mainoskyltit Helsingistä koko Suomen alueelle

Mainoskyltit mukailevat monia tarpeita ja tarkoituksia. Mainoskyltti tuo näkyvästi esille tuotteita, palveluja, sloganin, logon, karttoja tai muuta infoa, jolle yritys tai muu taho haluaa painoarvoa. Slamcon toteuttaa mainoskyltit tutulla laatutyöllä kohteeseen kuin kohteeseen. Palvelemme koko Suomen alueella, erityisesti Helsingin kupeesta Keravalta sekä Tampereen ja Pirkanmaan tienoolla.

Capperin uusi loistava valomainos

Täyden palvelun mainostalona jätät koko projektin huoletta meidän hoidettavaksemme. Tämä tarkoittaa toteutusta, joka kattaa aivan kaiken tarvittavasta suunnittelutyöstä asennuksen jälkeiseen huoltoon. Asioit näppärästi vain ja ainoastaan Slamconin kanssa, joka hoitaa sinulle valmiin tuotteen. Olemme matkalla mukana koko tuotantoprosessin ajan – ja sen jälkeen.

Kyltit ja opasteet – ohjeista onnistuneesti

Tilaa meiltä kyltit ja opasteet, jotka valmistetaan sekä sisä- että ulkokäyttöön, valolla tai ilman. Ne tehdään palvelemaan asiakkaita, asukkaita tai tiellä liikkujia sellaisella toteutuksella, joka tavoittaa ja informoi selkeästi haluttua asiaa.

Soita heti: 050 301 6669

Kyltti omalla tekstillä on yksilöllinen ja näkyvä ratkaisu

Myös kyltti omalla tekstillä on tuote, jonka toteutus ammattilaisiltamme onnistuu. Esimerkiksi yrityksesi nimen muodostavat irtokirjaimet valomainoksessa tuovat näyttävyyttä toimitilojesi ilmeeseen. Saat myös kuvatulosteena oman tekstisi esille kauttamme. Samalla näyt kirkkaasti pitkällekin vaikka keskellä yötä.

Valotaulu - taakse valaistu Tak Lab

 

Mainostaulut tavoittavat tehokkaasti

Näyttävää mainostaulua esimerkiksi tien varrella ei voi katsomatta ohittaa. Toimitamme niin pienet kuin suuret, jopa seinän kokoiset mainostaulut, jotka asennamme tukevasti paikoilleen. Taulun ilmeen toteutukselle on lukemattomia vaihtoehtoja sen mukaan, mitä ja miten haluat viestisi viedä perille. Jos omat ideat eivät riitä, meiltä löytyvät ammattilaiset myös suunnittelupuolelle.

Ota yhteyttä

Palvelulupaus, joka ei petä

Toimintamme kulmakiviä ovat nopeus, joustavuus ja tunnollisuus. Nämä ominaisuudet pidämme mielessä jokaisessa meiltä tilatussa työssä. Palvelemme asiakkaitamme vauhdikkaasti, laadusta kuitenkaan luistamatta, sekä joustavasti yllättävienkin tilanteiden edessä. Emme tingi tunnollisesta asenteestammekaan – jokaisessa Slamconissa työskentelevässä asuu ahkera ammattilainen, jonka tähtäimessä on aina tyytyväinen asiakas.

Mainoskyltit löytävät muotonsa Keravan ja Ylöjärven toimipisteistämme operoiden. Palvelemme kaikilla koordinaateilla pitkin Suomea, sekä pieniä että suuria yrityksiä.


Täyden palvelun valomainostalo

Palvelemme kaikissa valomainoksiin liittyvissä tarpeissa värivalinnoista sopivan tekniikan valintaan. Projekteihin voidaan sisällyttää myös laajempi yritysilmeen ehostus aina logosuunnittelusta mainosteippauksiin.

1. Logosuunnittelu →

Etsimme yhteistyöverkostostamme oikeat osaajat yritysilmeen suunnitteluun.

2. Kartoitus →

Tutustumme kohteeseen paikan päällä, jotta lopputulos tukee sekä asiakkaan että liikepaikan valoviestinnän tarpeita.

3. Luvanhaku →

Autamme teitä lupien hakuun liittyvissä asioissa.

4. Suunnittelu →

Suunnittelemme valomainokset laatu- ja ympäristökriteerit huomioiden.

5. Toimitukset →

Toimitamme valomainokset ripeästi ja varmasti asiakkaallemme.

6. Asennus →

Asennusverkostomme takaa kustannustehokkaan ja laadukkaan palvelun Suomessa ja ulkomailla.

7. Aftersales →

Laadukkaat vara- ja päivitysosat pidentävät tuotteiden käyttöikää ja kestävyyttä.

8. Huolto

Huoltopalvelumme pitää valomainoksesi uudenveroisena vuodesta toiseen.

Olemme aktiivista porukkaa

Joustavuus

Asiakaspalvelu on intohimomme

Odotamme innolla, että saamme kirkastaa ilmeesi. Teemme tinkimättömästi työtä tyytyväisyytesi eteen. Kun sinä olet onnellinen, olemme mekin.

Juha Launamo, toimitusjohtaja
Lähetä viesti juha.launamo@slamcon.fi tai soita 050 301 6669

Ota yhteyttä


Olemme Suomen yrittäjien jäsenyritys. Vastuullinen valoviestintä on meille sydämenasia. Toimintamme noudattaa tarkkaan paitsi lakeja ja määräyksiä myös eettisiä periaatteita. Tästä osoituksena kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettavat kumppanit –ohjelmaan.