Mainosteippaus

Mainosteippaus asiantuntevasti asiakasta auttaen

Slamconin mainosteippaus mairittelee yrityksesi ilmettä. Hyvin tehty, näyttävä teippaus herättää kiinnostuksen ja saa parhaimmillaan asiakkaan astumaan sisään juuri sinun liiketilasi ovesta. Laadukas mainosteippaus on paras tapa kiinnittää asiakkaiden huomio yleisillä paikoilla. Mikä tahansa mainosteippauksen kohde sitten onkaan, täyden palvelun talomme on valmis toimimaan. Kanssamme varmistat kestävät toteutukset sekä harvinaisen helpon tavan asioida.

Toimitamme mainosteippauksia Keravalla sijaitsevasta toimipisteestämme käsin koko Helsingin ja Suomen alueelle. Myös Pirkanmaalta löytyvät osaavat asentajamme, jotka keskittyvät palvelemaan Tampereen seudun toimijoita. Teippaukset onnistuvat kaiken kokoisiin pintoihin ja kaiken tyyppisillä toteutuksilla – aina kuvasta tekstiin.

Soita heti: 050 301 6669

Mainosteippaukset parhaalla palvelupaketilla

Meiltä voit tilata mainosteippaukset palvelukokonaisuudella, joka sopii parhaiten juuri sinulle. Teippaukset voidaan tehdä valmiin aineiston pohjalta tai voimme suunnitella yrityksellesi täysin uuden ilmeen logoineen päivineen.

Viemme projektisi alusta loppuun, ja kun asennus on valmis, jatkamme mielellämme kanssasi myös tämän jälkeen esimerkiksi huoltotöiden merkeissä. Näin voit keskittyä tekemään sitä, minkä osaat parhaiten. Me hoidamme puolestasi sen, minkä me osaamme parhaiten – laadukkaiden mainosratkaisujen toteuttamisen.

Mainosteippaukset kokonaisvaltaisella palvelulla

Haluamme olla asiakkaan tukena kokonaisvaltaisesti, oli kyseessä sitten mainosteippaukset, banderollit tai mikä tahansa muu ulkomainonnan muoto. Teippaukset onnistuvat aina räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan, tyylikkäästi toteutettuina ja nopeasti toimitettuina. Taitavat tekijämme opastavat tarpeen mukaan asiakasta oikeiden ratkaisujen tekemisessä. Mainosteippaus vaatii usein asiantuntijan konsultaatiota ennen asennusta, sitä annamme aina ja siihen panostamme asiakaspalvelussamme. Referensseihin voit tutustua täältä.

Mainosteippaukset kannattaa tämän takia tilata alan asiantuntevalta ammattilaiselta, joka on valmis auttamaan asiakasta vielä silloinkin kun asennus on jo tehty.

Ota yhteyttä

Lupaamme olla nopeita, joustavia ja tunnollisia

Tämä palvelulupaus kulkee läpi jokaisen projektimme. Meiltä asiakkaamme saavat sen, mitä ovat tilanneetkin – varsin nopeasti ja joustavasti. Mukaudumme asiakkaidemme tarpeisiin, toiveisiin ja muuttuviin tilanteisiin joustavasti. Tunnollisuus on puolestaan ominaisuus, joka jokaiselle Slamconilla työskentelevälle on itsestään selvä asia. Tällaisella reseptillä on päästy onnistuneisiin toteutuksiin ja pysyviin asiakassuhteisiin vuosien aikana!

Mainosteippaus löytää luoksesi Helsingin ja Tampereen seudulla toimivista osoitteistamme. Luonnollisesti Slamconin osaavat kädet ulottuvat koko Suomen alueelle. Ota yhteyttä, niin jutellaan tovi toiveistasi!


Täyden palvelun valomainostalo

Palvelemme kaikissa valomainoksiin liittyvissä tarpeissa värivalinnoista sopivan tekniikan valintaan. Projekteihin voidaan sisällyttää myös laajempi yritysilmeen ehostus aina logosuunnittelusta mainosteippauksiin.

1. Logosuunnittelu →

Etsimme yhteistyöverkostostamme oikeat osaajat yritysilmeen suunnitteluun.

2. Kartoitus →

Tutustumme kohteeseen paikan päällä, jotta lopputulos tukee sekä asiakkaan että liikepaikan valoviestinnän tarpeita.

3. Luvanhaku →

Autamme teitä lupien hakuun liittyvissä asioissa.

4. Suunnittelu →

Suunnittelemme valomainokset laatu- ja ympäristökriteerit huomioiden.

5. Toimitukset →

Toimitamme valomainokset ripeästi ja varmasti asiakkaallemme.

6. Asennus →

Asennusverkostomme takaa kustannustehokkaan ja laadukkaan palvelun Suomessa ja ulkomailla.

7. Aftersales →

Laadukkaat vara- ja päivitysosat pidentävät tuotteiden käyttöikää ja kestävyyttä.

8. Huolto

Huoltopalvelumme pitää valomainoksesi uudenveroisena vuodesta toiseen.

Olemme aktiivista porukkaa

Joustavuus

Asiakaspalvelu on intohimomme

Odotamme innolla, että saamme kirkastaa ilmeesi. Teemme tinkimättömästi työtä tyytyväisyytesi eteen. Kun sinä olet onnellinen, olemme mekin.

Juha Launamo, toimitusjohtaja
Lähetä viesti juha.launamo@slamcon.fi tai soita 050 301 6669

Ota yhteyttä


Olemme Suomen yrittäjien jäsenyritys. Vastuullinen valoviestintä on meille sydämenasia. Toimintamme noudattaa tarkkaan paitsi lakeja ja määräyksiä myös eettisiä periaatteita. Tästä osoituksena kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettavat kumppanit –ohjelmaan.