Majakan valomainos näkyy nimensä veroisesti – kirkkaasti ja kauas

Majakan valomainos näkyy nimensä veroisesti – kirkkaasti ja kauas

17.03.2015 ·

Toteutimme Manskun Majakka itsepalvelukirppiksen uuden ilmeen, suunnittelusta toteutukseen. Yrittäjä oli tyytyväinen lopputulokseen.

”Kilpailutin aloittavan yritykseni valomainostarpeeni ja Slamcon erottui heti ystävällisellä ja asiakaslähtöisellä otteellaan. Kun päätösten aika koitti, ei tarvinnut miettiä kenen puoleen kääntyä. Yhteistyö sujui alusta asti mutkattomasti. Slamcon piti lupauksensa ja osittain myös ylitti ne. Aikataulut pitivät ja olin työn jälkeen todella tyytyväinen. Myös omilta asiakkailtani saatu myönteinen palaute on vain vahvistanut käsitystäni siitä, että tuli tehtyä oikea ratkaisu. Slamconin konsultoiva  ote ja asiantuntevat näkemykset tulivat aloittavalle yrittäjälle tarpeeseen”

– Mari Peitsara, Manskun Majakka

 

 

 

Mannerheimintie 91, Helsinki.

 

Share
Tags: , , ,
Joustavuus

Asiakaspalvelu on intohimomme

Odotamme innolla, että saamme kirkastaa ilmeesi. Teemme tinkimättömästi työtä tyytyväisyytesi eteen. Kun sinä olet onnellinen, olemme mekin.

Juha Launamo, toimitusjohtaja
Lähetä viesti juha.launamo@slamcon.fi tai soita 050 301 6669

Ota yhteyttä


Olemme Suomen yrittäjien jäsenyritys. Vastuullinen valoviestintä on meille sydämenasia. Toimintamme noudattaa tarkkaan paitsi lakeja ja määräyksiä myös eettisiä periaatteita. Tästä osoituksena kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettavat kumppanit –ohjelmaan.