Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet kattavasti – toimitamme Helsinkiin sekä kaikkialle Suomeen

Slamcon on täyden palvelun mainostalo. Olemme erikoistuneet valomainoksiin, mutta meillä on tietoa ja taitoa toteuttaa myös muut huomiota herättävät mainosratkaisut kuten suurkuvatulosteet. Suurkuvatulosteet tehdään näyttäviksi ja kestäviksi sekä sisä- että ulkotiloihin. Kaikenkokoiset ja -tyyppiset tulosteet onnistuvat sen mukaan, mitä asiakas sattuukaan tarvitsemaan. Palvelu tarjotaan Slamconille tyypilliseen tapaan: helpolla avaimet käteen -idealla.

Toimipaikkamme sijaitsee Keravalla Helsingin kyljessä. Toimimme paljon myös Tampereella ja Pirkanmaalla sekä tarvittaessa koko Suomen alueella. Meille on suuri ilo auttaa kaiken kaliiperin yrittäjiä – niin yksittäisiä liikkeitä kuin liikeketjujakin.

Soita heti: 050 301 6669

Kuvatulosteet kaikkiin mainostarkoituksiin

Slamconin kuvatulosteet ajavat asiansa enemmän kuin hyvin erilaisissa tapahtumissa ja toimitiloissa. Tuloste toimii erinomaisesti niin kankaalla, pvc:llä kuin vinyylilläkin. Kuvatulosteilla verhoillaan suuretkiin alueet ja kiinnitetään tehokkaasti katseet.

Onko kyseessä tuote, palvelu, tarjous tai tapahtuma? Tehdään siitä taitavasti toteutettu tuloste!

Suurkuvatulosteet tarpeesi mukaan | Pienet kuvatulosteet sekä suurtulosteet isoille pinta-aloille toimittaa Slamcon

Suurtulosteet – me suunnittelemme ja toteutamme aivan kaiken

Kun puhumme itsestämme täyden palvelun valomainostalona, tarkoitamme todella sitä. Olemme asiakkaidemme apuna kaikessa, mitä suurtulosteiden tekeminen vaatii. Saat meiltä oikeasti koko palvelupaketin: suunnittelun, lupa-asiat, toimitukset, asennukset, varaosat sekä huollon. Olemme mukana menossa koko tuotteiden elinkaaren ajan.

Ota yhteyttä

Pidämme kiinni siitä, minkä lupaamme

Slamconin palvelulupauksen kantaviksi teemoiksi ovat kiteytyneet nopeus, joustavuus ja tunnollisuus. Esimerkiksi suuren pankkiketjun valomainosasennukset tehtiin jopa viikossa. LED-modernisoinnit lupaamme suorittaa puolestaan 48 tunnissa työn starttaamisesta. Mukautamme palvelumme joustavasti asiakkaamme tarpeisiin.

Meillä tehdään työtä tunnontarkalla asenteella. Haluamme olla parhaita siinä, mitä teemme. Näin tehdään onnistuneita toteutuksia ja tyytyväisiä asiakkaita! Olemme toimittaneet useita suurkuvatulosteita erityisesti Helsingin, Espoon ja Vantaan seuduilla sekä Pirkanmaan alueella. Kättemme jälkiä löytyy toki myös muualta Suomesta. Pyydä ihmeessä tarjous, toimit sitten missä päin maata tahansa!


Täyden palvelun valomainostalo

Palvelemme kaikissa valomainoksiin liittyvissä tarpeissa värivalinnoista sopivan tekniikan valintaan. Projekteihin voidaan sisällyttää myös laajempi yritysilmeen ehostus aina logosuunnittelusta mainosteippauksiin.

1. Logosuunnittelu →

Etsimme yhteistyöverkostostamme oikeat osaajat yritysilmeen suunnitteluun.

2. Kartoitus →

Tutustumme kohteeseen paikan päällä, jotta lopputulos tukee sekä asiakkaan että liikepaikan valoviestinnän tarpeita.

3. Luvanhaku →

Autamme teitä lupien hakuun liittyvissä asioissa.

4. Suunnittelu →

Suunnittelemme valomainokset laatu- ja ympäristökriteerit huomioiden.

5. Toimitukset →

Toimitamme valomainokset ripeästi ja varmasti asiakkaallemme.

6. Asennus →

Asennusverkostomme takaa kustannustehokkaan ja laadukkaan palvelun Suomessa ja ulkomailla.

7. Aftersales →

Laadukkaat vara- ja päivitysosat pidentävät tuotteiden käyttöikää ja kestävyyttä.

8. Huolto

Huoltopalvelumme pitää valomainoksesi uudenveroisena vuodesta toiseen.

Olemme aktiivista porukkaa

Joustavuus

Asiakaspalvelu on intohimomme

Odotamme innolla, että saamme kirkastaa ilmeesi. Teemme tinkimättömästi työtä tyytyväisyytesi eteen. Kun sinä olet onnellinen, olemme mekin.

Juha Launamo, toimitusjohtaja
Lähetä viesti juha.launamo@slamcon.fi tai soita 050 301 6669

Ota yhteyttä


Olemme Suomen yrittäjien jäsenyritys. Vastuullinen valoviestintä on meille sydämenasia. Toimintamme noudattaa tarkkaan paitsi lakeja ja määräyksiä myös eettisiä periaatteita. Tästä osoituksena kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettavat kumppanit –ohjelmaan.