Yritys

Slamcon Oy palvelee siellä missä sinäkin

Valomainos on tärkeä osa yrityksesi identiteettiä ja näkyvyyttä. Nykyaikainen LED-tekniikka on pitkäikäinen ja energiatehokas tapa erottua katukuvasta. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme näkymään kirkkaasti paremmin avaimet käteen –periaatteella.

Toimintamme sydän on reilu ja keskusteleva kumppanuus asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Autamme kaikissa valomainoksiin liittyvissä tarpeissa aina logosuunnittelusta asennukseen ja huoltoon asti.

Olipa kyseessä uusi kohde tai vanhan mainoksen LED-modernisointi, palvelemme sinua nopeasti, joustavasti ja tunnollisesti ympäri Suomen. Olemme myös toimittaneet valomainoksia ja opastejärjestelmiä Saksaan, Italiaan, Espanjaan ja Englantiin.

Ei oo häpee olla nopee

Olemme tunnettuja ripeydestämme isojen liikekeskusten ja parkkihallien valomainosten asennuksissa. Erään suuren pankkiketjun 30. konttorin valomainosasennukset toteutimme asiakkaan iloksi viikossa. Vanhojen valomainosten LED-modernisoinnit lupaamme 48 tunnissa työn aloituksesta.

Turvallisuus on meille ykkösasia

Noudatamme asennuksissa erityistä huolellisuutta, lakia ja määräyksiä. Olemme kokeneita työskentelemään myös rata-alueilla ja muissa erityistä tarkkuutta ja määräysten noudattamista vaativissa kohteissa. Yritykseltämme löytyvät S3-sähköluvat sekä työturvallisuuslain edellyttämät VALTTI-kortit, joita tarvitaan rakennustyömaalla. Lisäksi jokaisella asentajallamme on takataskussaan seuraavat luvat tai kortit:

  • Ratatyöluvat
  • EA 1 -ensiapukoulutus
  • työturvallisuuskortit
  • tulityökortit
  • sähköturvallisuuskortit

”Olkoon tarpeesi pieni tai iso, suhtaudumme siihen yhtä intohimoisesti. Meiltä saat LED-valomainokset, valomainosten LED-modernisoinnit, valo-opasteet, asennukset, huollot, mainosteippaukset sekä yritysilmeen suunnittelun ja toteutuksen.”

Juha Launamo, toimitusjohtaja

Täyden palvelun valomainostalo

Palvelemme kaikissa valomainoksiin liittyvissä tarpeissa värivalinnoista sopivan tekniikan valintaan. Projekteihin voidaan sisällyttää myös laajempi yritysilmeen ehostus aina logosuunnittelusta mainosteippauksiin.

1. Logosuunnittelu →

Etsimme yhteistyöverkostostamme oikeat osaajat yritysilmeen suunnitteluun.

2. Kartoitus →

Tutustumme kohteeseen paikan päällä, jotta lopputulos tukee sekä asiakkaan että liikepaikan valoviestinnän tarpeita.

3. Luvanhaku →

Autamme teitä lupien hakuun liittyvissä asioissa.

4. Suunnittelu →

Suunnittelemme valomainokset laatu- ja ympäristökriteerit huomioiden.

5. Toimitukset →

Toimitamme valomainokset ripeästi ja varmasti asiakkaallemme.

6. Asennus →

Asennusverkostomme takaa kustannustehokkaan ja laadukkaan palvelun Suomessa ja ulkomailla.

7. Aftersales →

Laadukkaat vara- ja päivitysosat pidentävät tuotteiden käyttöikää ja kestävyyttä.

8. Huolto

Huoltopalvelumme pitää valomainoksesi uudenveroisena vuodesta toiseen.

Olemme aktiivista porukkaa

Joustavuus

Asiakaspalvelu on intohimomme

Odotamme innolla, että saamme kirkastaa ilmeesi. Teemme tinkimättömästi työtä tyytyväisyytesi eteen. Kun sinä olet onnellinen, olemme mekin.

Juha Launamo, toimitusjohtaja
Lähetä viesti juha.launamo@slamcon.fi tai soita 050 301 6669

Ota yhteyttä


Olemme Suomen yrittäjien jäsenyritys. Vastuullinen valoviestintä on meille sydämenasia. Toimintamme noudattaa tarkkaan paitsi lakeja ja määräyksiä myös eettisiä periaatteita. Tästä osoituksena kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettavat kumppanit –ohjelmaan.